Harjoitteet: Sylikäännös, putki, muuri ja pussi.

Sylikäännös meni hyvin molempiin suuntiin. Taikan motivaatio treeneissä ei ollut ihan kohdallaan, joka oli puhtaasti mun oma moka. Tapana on, että annan sille kaksi treeniä edeltävää ruokaa (edellinen ilta ja sama aamu) hieman vajaampina, mutta olinpa tällä kertaa ajatuksissani heittänyt sille täyden aamuruuan ja kävipä koira lenkilläkin samana päivänä. Lisäksi Auran lähtö ajoittui tälle viikolle ja koirilla oli laumamuutokset meneillään - stressaavaa kaikille. Motivaation puutos näkyi eniten kiinnostuksena muita koiria kohtaan - kerran Taika yritti karata, mutta sain sen käskytettyä takaisin ennen kun se oli samaa aikaa suorittavan koiran kanssa kun sylikäännöksiä harjoiteltiin.

Putki ei tuottanut mitään ongelmia kun itse olen menossa oikeaan suuntaan. Jos koira jää selän taakse, on peli menetetty, mutta pitämällä sen näkökentässä se imee putkeen vauhdilla. Pussilla oli apuohjaaja pitämässä pussin suuta auki. Pääsin heti lähettämään Taikan, eikä tarvinnut olla kutsumassa koiraa. Parin kerran jälkeen pussin sai jo tiputtaa koskemaan sen selkää.

Muuria otettiin ensin luoksekutsuna, jonka jälkeen jo lähdettiin koiran ja esteen puolesta välistä ja sitten taas yhtä aikaa koiran kanssa. Ilmavalla koikkaloikalla Taika hyppäsi muurista yli vailla huolta kosketuksesta palikoihin.